Pinguin Radio Tombola 2015 opname 

Alweer 4 jaar kan de ware muziekliefhebber via internet en KPN genieten van de No Bullshit! Great Music van Pinguin Radio: Europe's #1 Indie Radio Station. Het station kent naast Pinguin Radio ook aparte zenders voor liefhebbers: Pinguin Classics, Aardschok Pinguin-On-The-Rocks, SkaRadio, Pinguin Grooves en gedurende 2016 ook Pinguin Blues, Pinguin Pure en Pinguin Pop.

Volgens traditie zendt Pinguin Radio haar eindejaarslijst (Top 50) van ontdekte en gedraaide muziek van het afgelopen jaar uit in de volgorde welke wordt geselecteerd door een heuse Tombola. Luisteraars kunnen nu op de website van Pinguin Radio (www.pinguinradio.com) stemmen op de lijst, waarvan het resultaat wordt voorgeschoteld aan de DJ's tijdens de Tombola 2015 opname, welke op Oudjaarsavond uitgezonden wordt.

Voor het eerst kan je aanwezig zijn bij de opname van deze eindejaars tombola want café de Noot vormt daarvoor op zondagmiddag 27 december het podium. Kom vanaf 14:30 uur meegenieten en dansen op deze 50 beste nummers van 2015. Gaaf! De zaal is open vanaf 14:00 uur.


http://www.pinguinradio.com