Pinksteren

Zondag 4 juni, 1e pinksterdag gesloten.

Maandag 5 juni, 2e pinksterdag geopend van 14:00 tot 20:00 uur

Laat een reactie achter

Afscheid Hilda

Het is echt waar, geen 1 april grap, Hilda heeft afscheid genomen van de Noot. We hebben er met alle medewerkers en heel veel gasten een bijzonder moment van gemaakt.
Tot ziens Hilda!

Laat een reactie achter

Afscheid Hilda

Na 20 jaar samen met Henk de Noot te hebben gerund, heb ik, Hilda, besloten een andere weg in te slaan. Per 1 april a.s. is dit officieel een feit.

Op vrijdag 7 april van 17 tot 19 uur zijn jullie van harte welkom op mijn afscheidsreceptie.

Hierbij maak ik alvast van de gelegenheid gebruik jullie allen te bedanken voor de bijdrage aan het grote werkplezier wat ik uit de Noot gehaald heb.

Het waren fijne jaren, op naar verder!

1 reactie

Eerste fust lentebok gelijk met eerste lentezon!

De prachtige zonnige zondagmiddag 12 maart viel samen met het eerste fust lentebockbier. Zo konden we van het Grolsche bockbier genieten op het terras in de vroege lentezon.

Laat een reactie achter

Verjaardagsconcert Jan Akkerman

7 januari jl. was een zeer geslaagd concert ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van Jan Akkerman. Samen met zijn muzikale vrienden Benjamin Herman, Ruben Hoeke en Bert Heerink en dochter Laurie werd het een prachtige reis door zijn carrière.
We hebben van je genoten Jan, en hopelijk nog vele jaren!

Laat een reactie achter

Bestelling concertkaarten

Wegens automatiseringsproblemen met de bestellingen voor concertkaarten via de website, lossen we het voorlopig als volgt op:

Stuur je bestelling (concertnaam, aantal kaarten en je adresgegevens) naar ons e-mailadres, (info@denoot.nl)  dan kunnen we de order gewoon in behandeling nemen.

Laat een reactie achter

feestdagen

Café de Noot is

zaterdag de 24e gesloten

1e kerstdag gesloten

2e kerstdag geopend vanaf 15:00 uur

Oudjaarsdag gesloten

Nieuwjaarsdag geopend vanaf 15:00 uur

Fijne dagen!

Laat een reactie achter

Speciaalbieren op tap

Nieuw op tap:

Texels bock
Ongefilterd herfstbier dat zijn diepe robijnrode kleur en karamelachtige smaak dankt aan geroosterd gerstemout.
7% alc.vol.

Grimbergen dubbel
Een zoet-bitter bier met veel volheid en toetsen van karamel, het is een heel rijk bier met dubbele gisting.
6,5% alc.vol.

 

 

3 reacties

Bestelling concertkaarten via website

Wegens automatiseringsproblemen met de bestellingen voor concertkaarten die geplaatst zijn via onze website vanaf half oktober t/m 7 november, vragen wij jullie medewerking.

Als je een automatische reserveringsbevestiging hebt ontvangen, maar nog geen antwoord hierop, stuur dan jouw reserveringsbevestiging naar ons e-mailadres, dan kunnen we deze aanvraag alsnog met prioriteit in behandeling nemen.

Vanaf zaterdag 12 november om 19:00 uur gaan we weer door met de normale verkoop van de dan overgebleven kaarten. Excuses voor het ongemak.

Laat een reactie achter

Nog even geduld a.u.b.

Er gaat helaas iets mis bij de internet-bestelling van entreekaarten; de e-mail met de bestelling komt niet bij ons binnen. (Het betreft ook overig e-mail-verkeer via deze website.)
Er wordt hard aan gewerkt om dit probleem op te lossen.
Hopelijk kunnen we spoedig de reeds gedane bestellingen beantwoorden.
Om de internetbestellingen goed te kunnen afwerken is de kaartverkoop van Jan Akkerman in het café tot nader order stop gezet.
Nog even geduld a.u.b.

Laat een reactie achter

Website uit de lucht

Vorige week woensdag en donderdag was onze website niet bereikbaar. En juist op dat moment ging de voorverkoop van het concert van Wille & the Bandits van start.
Affijn, het werkt gelukkig weer.
Let op: er stond ook een fout in de aanvangstijd van het concert op zondag 13 november: de juiste tijd is 16:00 uur.

4 reacties

Bockbieren op tap

Het najaar is de tijd voor de speciale zgn. bockbieren. We zullen regelmatig het aanbod verversen. Heden hebben we de volgende 2 soorten op tap:

Grolsch herfstbok
Een karaktervol bier met een warme, robijnrode kleur en een heerlijk, zachtzoete smaak. 6,6% alc.vol.

Hop Weizenbock Kompaan
Dit bier heeft het moutprofiel van een Weizenbock. Het is gehopt met Amerikaanse hoppen: Simcoe, Citra, Centennial en Amarillo en gedrooghopt voor extra hoparoma’s. 6,5% alc.vol.

 

Laat een reactie achter

Bockbierproeverij zondag 2 oktober

Het najaar is de tijd voor de speciale zgn. bockbieren. Zondagmiddag 2 oktober presenteren we 6 soorten van verschillende brouwerijen op tap vanuit een originele Citroën biertruck (zie foto) op het terras.
Met de aanschaf van een strippenkaart à € 12,50 kunnen de 6 soorten bockbier à 15 cl. per glas geproefd en genoten worden.
Vanaf 14:00 tot 19:00 uur.
Op tap:
Korbinian Weihenstephan, van de oudste brouwerij ter wereld, is een dubbelbock met een romige ondertoon en een vleugje vijgen, noten en chocolade.
Barbãr Bok, Brasserie Lefebvre, net als zijn grote blonde zus is het oorspronkelijke recept van dit stevige bruine bier gebaseerd op mout, zachte tarwe en honing. Het verschil zit hem echter in de toetsen van fruit, mout en chocolade.
Lindeboom Herfstbock, dit Limburgs bockbier wordt gebrouwen met vijf speciaal geselecteerde mouten, kristalhelder water uit eigen bron en uitsluitend natuurlijke grondstoffen.
Maximus Bock 7, is een Nederlands speciaalbier type dubbelbock. Het is moutig en licht zoet van smaak met een aangename hopbitterheid in de nasmaak.
Bock St. Christoffel, de prijs winnende dubbelbock van Brouwerij St. Christoffel uit Breda is donderbruin en romig, met tonen van espresso en pure chocolade.
Hop Weizenbock Kompaan Dit bier heeft het moutprofiel van een Weizenbock. Het bier is gehopt met Amerikaanse hoppen: Simcoe, Citra, Centennial en Amarillo en gedrooghopt voor extra hoparoma’s.

Laat een reactie achter

MaxMania en darttoernooi

Zondagmiddag 4 september vanaf 13:00 uur Maximaal genieten in de Noot met Formule 1 te Monza Italie.

Volgende week gaat de regionale dartcompetitie weer van start. Voorafgaand spelen de dart-thuisteams zondagmiddag 4 september vanaf 14 uur een onderlinge wedstrijd.

Laat een reactie achter

kaartverkoop najaarsconcerten

De kaartverkoop van de volgende concerten is reeds gestart, aan de bar én online (online plus € 2,50 verwerkingskosten per adres)

Noot: Per ingang van dit seizoen is de entreekaart in de voorverkoop € 3,- lager dan de dagprijs (dagprijs geldt ook voor reserveringen die op de dag van het concert afgehaald worden)

Ryan McGarvey Band semi-akoestisch / zondag 18 september 2016 / aanvang 20:15 uur / € 12,-

Carvin Jones Band / zaterdag 8 oktober 2016 / aanvang 21:30 uur / € 15,-

Joris Linssen & Caramba / zaterdag 22 oktober 2016 / aanvang 21:30 uur / € 12,-

Het zaterdagconcert van Ryan McGarvey is reeds uitverkocht.
De tour van Albert Castiglia is helaas gecanceld.

 

Laat een reactie achter